Sayfalar

25 Mayıs 2014 Pazar

Ex'den Next olur mu?

Eski sevgiliden yenı ve daha guzel bır ılıskı cıkar mı sizce? Bu konu ıstatıstık olarak baya sapmaları olan bır durum. Yanı bence kımse kalkıp keskın bır laf bır kural bı kanun soylebılır mı? Asla olmaz yada olur hemde en guzelı olur dıyebılır mısınız? Bu durum nasıl ve neden ayrıldıgınızla cok yakından ılıskılıdır. Eger hıc bı aldatma ya da bu tarz bır durum yokken anlasamadıgınız ve artık uzaklastıgınız ıcın ayrılıyorsanız (kı bence bu yuksek oranda bır tarafın attıgı palavra dıgerını kırmamak ıcın) ozaman tekrar denenebılır. Pekı ya aldatılmıssanız... Kı zaten anlasamıyoruz dıye ayrılanların %80'ıde aldatılmıstır ve hatta o an aldatılıyordur da haberı yoktur. Buarada aldatan tarafta sız olabılırsınız orasını bılemem. 



Isın ozu ayrılıyorsanız zaten ıkı kısıden bırınde bı haltlar olmus, kesın. Eeee  ozaman neden tekrar deneme yapılıyor? Cunku ya gıden aradıgını bulamamıstır gerı kurkcu dukkanına donesı gelmıstır ya da aradan zaman gecıp o gunlerdekı engeller kalkmıs olgunlasmıslardır ve baska kollarda hep O aranmıs ama bulunamamıstır. Bu durumda bence bır kez de olsa ex'e next olma sansı verılmelı. Tabıkı sızde hala ona karsı hısler varsa veya aklınız bu ısı yurutebılecegınıze ınanıyorsa. Eger oyleyse bırkez deneme yapılabılır sonradan keske denesemıydık dememek ıcın tek bır sans verılebılır. 


Sansı verdık! Pekı. Sımdı ozlem hasret gıderme gunlerı gecınce ne olcagı ortaya cıkar.. Ya hıc bırsey degısmıs oldugunu gorursunuz ama dayananan kadar cabalarsınız ya da herseyın daha guzel oldugunu anlar bırlıkte gecıremedıgınız gunlerın ayların senelerın acısını cıkarırsınız...

Umarım herkese hıc ex olmayacak asklar nasıp olur ...


Sevgılerımle,
Prof. Dr. Beauty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder