Sayfalar

10 Kasım 2012 Cumartesi

Aşk Bir Oyun mu?


Aşk bir oyun mudur? Yoksa kimi aşkı lekelemek isteyen kişilerin bir palavrası mı? Belkide aşk gerçekten bir oyun ve kuralları bu zamana kadar bilmediğimiz için kaybediyoruz..

Aşk; gerçek manasıyla kalp ritminin hızlanması, elinin ayağının hatta dilinin dolanması, normalde cevval biriyken onun karşısında süt dökmüş kediye dönülmesi, aklını ruhunu bulutların üzerine çıkaran yeri geldiğinde yerlerde süründüren ve hatta yerin dibinde sokan, kimsenin kaçamayacağı bir hastalıktır. Aşk dürüstlüktür. Aşk korumaktır. Aşk kaybetme korkusudur. Aşk kıskanmaktır. Aşk ait olmaktır. Aşk sahip olmaktır. Aşk paylaşmaktır. Aşk bir strateji, bir oyun olamaz. Peki ya hissedilenler yalan mı? Tamam, aşkın bir ömrü var ama devamı sevgidir. sevgi aşktan da güçlü bağlara sahiptir.

Kimileri erkeğin parasını yemek için, kimileri ise o gece hangi kızı götürmenin derdinde olduğu için Aşkı kendi pisliklerini kamufle etmek için kullanır. Sırf tavlamak ya da sevdiklerine inandırmak için söylemedik söz bırakmaz ve güzelim Aşkı resmen mundar ederler. İşte bu kişiler için Aşk bir oyundur.

Fakat bu sefer aklı kurcalayan başka sorular çıkıyor.. Peki iki kişi birbirini gerçekten çok severken ve yaşanılan her şey gerçekken neden bu aşkın sonunda bir kazanan ve bir kaybeden oluyor? 

Yoksa Aşk filmlerdeki ya da masallardaki gibi değil mi? Yoksa aşk hep bir oyun mu? Ya da gerçek aşk var mı?
SİZCE?





Prof. Dr. Beauty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder